Etiket Sonuçları: eTwinning

AMBASSADORS OF GOODNESS

Proje kurucusu Kübra GÖKTAŞ Polonya ortaklığı ile projeyi kurdu. 10 Türk -9 yabancı ortaktan oluşan proje okullarda iyilik konusunu belirli gün ve haftalar ile ilişkilendirerek yürütüyor bu kapsamda 10 belirli gün ve hafta seçildi okulda ağaç dikme, hayvan yemliği, kodlama, afiş, resim boyama, hediye kartı gibi 10 farklı etkinlikle öğrencilere iyilik konusu aşılanıyor. Etkinlikler dijital kaynaklar ile destekleniyor.

VOLKAN GÖKTAŞ

AMBASSADORS Of GOODNESS eTwinning Projesinde 10 Türk, 6 Romanya, 1 İspanya, 2 Polonya' fan olmak üzere 19 öğretmen öğretmenin yer alıyor. Projenin konusu Okullarda iyilik konusunu belirli gün ve haftalar doğrultusunda yürütmek. Proje çocukların kalbindeki iyilik tohumlarını yeşertmeyi amaçlıyor. Yeşilay Haftasında bağımlılara iyilik afiş etkinliği, orman haftasında çevreye iyilik... Gibi seçilen her belirli gün ve hafta için bir etkinlik yapılıyor. Etkinlikler web 2 araçları ile de destekleniyor.

"GELECEĞE YEŞİL GEÇİŞ" eTWİNNİNG PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

"Geleceğe Yeşil Geçiş" eTwinning Projesi