Etiket Sonuçları: kocatepe

Erzurum Valimiz Sayın Mustafa ÇİFTÇİ, Yakutiye Kaymakamı Tuncay KALDIRIM, Palandöken Kaymakamı Uğur TUTKAN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup YILDIZ okulumuzun kütüphane açılışını gerçekleştirdiler.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahman Gazioğlu okulumuzu ziyaret ederek okul idaresi ve öğretmenlerle biraraya geldi.

Ekm

29 Ekim  Cumhuriyet Bayramının 100.yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri 100.yıl koreografisi yaptılar.. Yaşasın Cumhuriyet..

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Cumhuriyeti'in  100.YILI kapsamında hazırlanan etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

Ekm

7-22 Ekim Codeweek haftası kapsamında Cumhuriyetimizin 100.yılı temasıyla okulumuz olarak Kodlama Haftası etkinliklerine öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrenclerimizle katılarak, hem Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlamış olduk hem de kodlama ile ilgili öğrencilerimizde farkındalık oluşturmaya çalıştık.

Haz

Kocatepe ilkokulu ve Anaokulu olarak ÇEDES projesi kapsamında Malatya Battalgazi Türkiyem i.h.o. ve Atatürk Ortaokulu kardeş okullarımıza KERMES düzenlendi.Okulumuzun tüm personeliyle beraber  öğretmen ve idari kadromuzla emek veren tüm velilerimize destek olan esnaflarımıza yürekten teşekkürlerimiz sunuyoruz.