Geçmiş e twinning Projeleri

.

SEN HAYAL ET SEN TASARLA &YOU IMAGINE YOU DESIGN ETWİNNİNG PROJE EKİBİ HAYIRDA BULUŞTU

Okulumuz 4/A sınıfı öğretmeni  Ezel Kocatürk'ün yeraldığı proje,

Sen Hayal Et Sen Tasarla &You İmagine You Design eTwinning Projesinde sadaka kutularında biriken iyilik damlalarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Okulumuz 4 A sınıfı öğretmeni Ezel Kocatürk ve öğrencisi Zeynep Kocatürk,GEÇMİŞİM BUGÜNÜM YARINIM eTwinning projesini,İl Milli Eğitim Müdürü sayın Salih Kaygusuz'a anlattılar.Projenin etkinliklerinden ve amaçlarından bahsettiler.

Okulumuz 4 / A sınıfı öğretmeni Ezel Kocatürk ve öğrencilerinin yer aldığı KOA ÇİFT KANATLI ÇOCUKLAR eTwinning projesinin İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın  Cihan Kıvanç'a tanıtımı yapıldı.Projeyle ilgili yapılan etkinlikler paylaşıp öğrencilerin bu proje sayesinde hayata bakışlarının ne kadar değiştiği üzerinde duruldu.

Nis

Okulumuz 2/I sınıfı öğrencileri Look at me Like THİS eTwinning projesi kapsamında oluşturulan derginin kapağını boyadılar.Seçilen en iyi boyama dergi kapağının belirlenmesinde aday oldu. Öğrenciler çok eğlendiler.

Nis

Okulumuz 3/I sınıfı öğretmeni Ayşe Yavuz ve öğrencilerinin yer aldığı Öğrenceli Eğlence eTwinning projesi kapsamında birçok etkinlikler yapıldı.Maket saat yapımından hikaye yazmaya, çekirdekten meyve yetiştirmeye,wordwall üzerinden eğlenceli oyunlar oynamaya.. Õğrencilerin hem eğlenip hem öğrendiği etkinliklere yer verildi.Öğrencilerle projeyi tanıtmak amacıyla okulumuzda pano çalışmaları yapıldı.Rafadan Tayfa'nın yapımcısı İsmail Fidan ile öğrenciler buluştu.Onlar için farklı bir deneyimdi.

Okulumuz 2-İ Sınıfı Öğretmeni Göksal AKBULUT ve öğrencileri tarafından yürütülen KARDEŞ eTwinning projesi, Eylül 2021'de başlamış olup, Nisan 2022 'de sona erecetir.  Covid19 Salgını döneminde 1. Sınıf olarak okula başlayan öğrencilerimizin yüz yüze eğitime yeterince katılamamaları nedeniyle sınıf /okul kültürü, kurallar, ve akran ilişkilerinde görülen noksanlıkları gidermek için, proje çalışmalarında değerler eğitimi, drama, görsel sanatlar, müzik ve zeka oyunları  etkinlikleri yapılmaktadır.

Proje çalışmalarından örnekler...

Kas

Okulumuz  1/A sınıf Öğretmeni Ahmet BİNGÖL öğrencileri ile birlikte  "Değerler Dükkanı" eTwinning Projesine başladı. Her ay iki değer konusunu işleyecekleri "Değerler Dükkanı" adlı bu projede öğrenciler çeşitli web2.0 araçlarını kullanarak değerler konusunda etkinlikler yapacak ve kültürümüze ait değerlerin önemini kavrayacaklardır.

Ekm

Kuruculuğunu okulumuz 2/I sınıfı öğretmeni Burcu EMEÇ'in yürütttüğü eTwinning projesi 'My Job My Future' etkinliklerine başladı.CodeWeek Kodlama haftası kapsamında proje adını öğrenciler kodladılar.

Okulumuz Müdür Yardımcısı Cemil Ulukurt ortağı olduğu Keyifli Okul Atölyem Kids World eTwinning projesinin faaliyetleri hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cihan Kıvanç a bilgi verdi