Mustafa Necati KORUCUK - Müdür Yardımcısı

1976 Erzurum ili Pasinler ilçesi doğumluyum. İlk ,orta ve lise eğitimimi Pasinler´de tamamladım. İstanbul Marmara Üniversitesi Tarih Öğretmenliği 2000 yılı mezunuyum. Aynı zaman diliminde sınıf öğretmenliği sertifikası aldım.

2000 yılında sınıf öğretmeni olarak Çat ilçesi kaplıca köyüne atandım. 2002 yılının sonuna kadar burada görevime devam ettim.2003 yılı şubat ayında Celal Akın İlkokulu´na atandım.Burada öğretmen ve idarecilik görevlerinde bulundum.2018 yılı ağustos ayında Kültür Kurumu İlkokulu´na müdür yardımcısı olarak görevlendirildim. 2023 yılı yeniden yönetici atamalarında Kocatepe İlkokulu´ na müdür yardımcısı olarak görevlendirildim. Şu an bu görevime devam etmekteyim.

Evli ve 3 çocuk babasıyım. Uğruna canım feda  vatanımı , mesleğimi ve ailemi çok seviyorum.