"GELECEĞE YEŞİL GEÇİŞ" eTWİNNİNG PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

"Geleceğe Yeşil Geçiş" eTwinning Projesi

Ara

Okulumuz Satranc ekibi Erzurum il bazında farklı kategorilerde başarı elde etmiştir. Satranc ekibini ve çalıştırıcı öğretmenimiz Kürşat Beyi tebrik ediyoruz.

Ara

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85.yılında saygı,sevgi ve minnetle yad ediyoruz.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahman Gazioğlu okulumuzu ziyaret ederek okul idaresi ve öğretmenlerle biraraya geldi.

Ekm

29 Ekim  Cumhuriyet Bayramının 100.yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri 100.yıl koreografisi yaptılar.. Yaşasın Cumhuriyet..

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Cumhuriyeti'in  100.YILI kapsamında hazırlanan etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

Ekm

7-22 Ekim Codeweek haftası kapsamında Cumhuriyetimizin 100.yılı temasıyla okulumuz olarak Kodlama Haftası etkinliklerine öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrenclerimizle katılarak, hem Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlamış olduk hem de kodlama ile ilgili öğrencilerimizde farkındalık oluşturmaya çalıştık.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ilköğretim Haftası okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile kutlandı.

Haz

ERZURUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ERASMUS+ 20222-1-TR01-KA1211-SCH-000065680 OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONU kapsamında İl Milli Eğitim Müdürümüz Salih Kaygusuz,AR-GE Proje Koordinatörü Fatih Bayrakçeken ve okulumuz öğretmenlerinden 3/I sınıfı öğretmeni Burcu EMEÇ, 4-10 Haziran tarihlerinde Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Schule Der Stadt Wien eğitim kurumuna işbaşı gözlemci olarak katılmıştır.Eğitim kurumunun gözlenmesine ek olarak Viyana'nın sosyal-tarihi yapısını da yapılan gezilerle keşfetme imkanı bulunmuştur.

Haz

"I AM CHİLD WİTH MY RİGHTS" PROJESİ