Okulumuz öğretmenlerinden Ayşe Çelik TAŞBAŞI ve Sermin AKDAĞ öncülüğünde Have Fun Learn isimli e twining projesi başlatılmıştır..Tebrik ediyoruz..

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin depreme ne kadar hazırlıklı olup olmadığı test edildi.

Kocatepe İlkokulunda 09.03.2023 Perşembe günü okulumuzun Sivil Savunma kulübü çalışmaları kapsamında yapılan tatbikata, idare kadromuz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Senaryo gereği öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz deprem sırasında ve sonrasında nelere dikkat etmeleri ve neler yapacakları konularında bilgilendirildi.Deprem tatbikatının başarılı geçmesinin ardından okul bahçesinde toplanan öğrencilere konuşma yapan müdür yardımcımız Mevlüt TEMUR , tatbikatın genel amacının olası depremlere karşı öğrencilerimizin bilgilendirilmesi olduğunu, bu tür tatbikatların olası depremler de can kaybının önüne geçebileceği ve depremden korunmanın bir "Afet Bilinci" olduğuna dikkat çekti.Ayrıca, deprem sırasında ve sonrasın da panik yapmamanın ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan müdür yardımzımız  , öğrencilerimize ve öğretmenlerimize tatbikata verdikleri önemden dolayı teşekkür ediyorum, şeklinde konuştu.

Kocatepe İlkokulu Gıda Kampanyası kapsamında velilerimiz ile işbirliği içerisinde depremzede vatandaşlarımız için toplanan yardımlar okul idaremiz tarafından Palandöken Kızılay Şubesine teslim edilmiştir.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

DAHA ÖNCE YUMURTAM ÇATLAMASIN ÇALIŞMASIYLA 1. SINIFLARA SORUMLULUK DEĞERİNİ VE BUNUN ÖNEMİNİ ANLATAN REHBERLİK SERVİSİ BU KEZ DE 2. SINIFLARA ÇİM ADAM ÇALIŞMASI YAPARAK TATİLDE ÖĞRENCİLERİN ÇİM ADAMLARINI ÇİMLENDİRİP GETİRMELERİNİ İSTİYOR.  BÖYLECE ÖĞRENCİLERİN HEM SORUMLULUK HEM DE SABIR DEĞERLERİNİ YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENMELERİNİ SAĞLIYOR. DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA YAPILAN BU ÇALIŞMALAR ÇOCUKLARIN EĞLENİRKEN ÖĞRENMELERİNE YARDIMCI OLUYOR.