Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 104. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun

Nis

3/D Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde okulumuzda yapay çevre ile ilgili sergi etkinliğinde bulunarak okulumuz öğrencilerine sunum yaptılar.Öğretmen  ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz bünyesinde gerçekleştirilen Ramazan Mani Yarışma ödülleri öğrencilerimize verildi.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

*GAMES FOR KIDS*

Games for Kids eTwinning Projesi dokuzu Türkiye’den üçü, İtalya’dan olmak üzere toplam 12 öğretmenin yer almış olduğu bu projenin olumlu yönde bir çok amacı ve hedefi bulunmaktadır.

Okulumuz öğretmeni Gülşah BORA ve sınıfı 1/N  öğrencileri ile birlikte gerçekleştirdiği bu projenin amaçları arasında ögrencilerin strateji gelistirme, planlama, akıl yürütme, mantıksal

bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, olaganüstü düşünme, dikkat,

konsantrasyon, hafıza ve alanlarında gelişimlerini saglamak vardır. Özellikle  öğrencilerin bir sorunla karşılaştıklarında problemlerle başa çıkma  ve çözme becerilerini geliştirmek, ilgi alanlarını ve yeteneklerini gerçeklestirmelerini saglamak, kendilerine hedef belirleme ve hedefe ulaşmada sabırlı olma, öz kontrol ve zaman yönetimi disiplini kazandirmak hedeflenmiştir.

Nis

1/B Sınıfı olarak hem ailemizzin bayramını kutladık hem de güzel şehrimizi tanıttık.

Erzurum Valimiz Sayın Mustafa ÇİFTÇİ, Yakutiye Kaymakamı Tuncay KALDIRIM, Palandöken Kaymakamı Uğur TUTKAN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup YILDIZ okulumuzun kütüphane açılışını gerçekleştirdiler.

Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, Rahme ve Metin Bozavlı çifti tarafından Kocatepe İlkokulunda yaptırılan "Karbeyaz Martılar Kütüphanesi"nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılıştaki konuşmasında dinimiz ve medeniyetimizin okumaya verdiği öneme dikkat çeken Valimiz Sayın Çiftçi, bilgiye ulaşma yolunun kütüphanelerden geçtiğini belirterek kütüphanenin yapımında emeği geçen hayırsever aileye teşekkür etti.

Okulumuz öğrencileri kayak için Palandöken de..

Asrın felaketinin yıl dönümünde, tüm deprem şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Yarın sabah tüm okullarımızda, asrın felaketinde kaybettiğimiz canlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunacağız.

AsrınBirlikteliği

"GELECEĞE YEŞİL GEÇİŞ" eTWİNNİNG PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

"Geleceğe Yeşil Geçiş" eTwinning Projesi

Ara

Okulumuz Satranc ekibi Erzurum il bazında farklı kategorilerde başarı elde etmiştir. Satranc ekibini ve çalıştırıcı öğretmenimiz Kürşat Beyi tebrik ediyoruz.